10. august 2005

Huseier lodder ut sin millionleilighet

(Dagbladet.no): 26 år gamle Anders Kolbeinsen fra Haugesund har ikke fått solgt leiligheten sin på fire dager. Og siden han selger fordi han skal flytte til nye studiefasiliteter i London, har han ikke råd til å betjene lånet han har tatt opp på leiligheten som prises til i underkant av 1 million kroner i idylliske Haugesund.

Derfor arrangerer han nå et lotteri, hvor den største og eneste premien er leiligheten hans. På den måten håper han å komme seg ut av slagsmarerittet.

Ifølge den svært lokale avisa Haugesunds Avis planlegger Kolbeinsen å selge 500 lodd for 2000 kroner per stykke. Selger han alle, gir han bort leiligheten til den heldige vinneren.

Og sitter igjen med mer enn det han nå ikke får solgt huset for. En vinn-vinn-situasjon for alle, skulle man tro. I hvert fall når Kolbeinsen lover at overskytende penger etter at kostnadene er trukket fra blir donert til vinmonopolet.

3 kommentarer:

Pandaen sa...

Hehe... For det første: 500*200 = 100 000... Og då går eg ikkje i pluss, kan du sei. For det andra: KIM E ROBERTS?? Det ane meg at me her ser konturene av ein klipp-og-lim-operasjon.

Knis.

Joakim Reinert Knutsen sa...

Jeg skjønner ikke hva du snakker om... :p dessuten, ingen avisartikkel uten faktafeil vel.

Anonym sa...

Hahahahahahahahahahahahahahahahaha