1. oktober 2006

What did I do? I didn't do anything!!

Må bare blogge dette bildet. Det er fantastisk, tror det må være et av de aller beste bildene jeg har gjennom de to årene i Bergen!

Foranledningen var Solvor og Mia som hadde vært på Cowboyfest i Utne (!) og derfor hadde fått fingrene i en ekte Cowboypistol fra lekebutikken. Nøyaktig hva jeg sa for å komme i denne situasjonen husker jeg ikke, men det kan ikke ha vært bra. De blikkene deres mener alvor!

3 kommentarer:

Anonym sa...

hmm. ja eg trur du slengte et eller aent drit om de hvis eg ikkje huske feil. Solvor hadde et sånnet "Do you feel lucky punk? Do you?"- blikk... Du feis virkelig i grøden der.....

Anonym sa...

haha, ja kongebilde! rettelse: det er muskedunderen som atle stjal fra en utne-cowboyd som var så drita at han ikke skjønte bak fram på hesten sin. vi ville vel bare at du ikke skulle dra fra oss... ;)

S sa...

Halla mister!

Hahaha... kan det love godt at jeg i ikke husker at dette bildet overhodet ble tatt???!! hm.. jeg var vel i mitt rette gyldenpris-husfest-humør.. som vanlig!! ;-D

Ja, Mia har rett! Det var en pistol fra en lokal kjenning. Og den Utne festen får meg til å tenke på fyren som bydde meg penger for en dans.. (la oss si en dans vær så snill.. tanken om noe som helst annet gir meg en ubeskrivelig følelse som abosolutt ikke er positiv)..

Jammen må vi ikke få tatt å møtes igjen snart.. dette her går faktisk ikke ann min venn! Det er fryktelig tomt, kjedelig og kaffetørstelig her uten deg, Joakim! Om du sitter i oslo og mimrer og tenker på kjente og kjære, så sitter vi her i bergen og mimrer og tenker på våres alle så kjente og kjære i oslos harde, kalde by med en svevende sky av eksos og ensomhet... oj oj.. hvilket filosofisk hjørne jeg ble vi nuh da... meget så deprimerende og grimt!

Poenget: SAVNER DEG INDERLIG, JOAKIM!!
VI ER GLAD I DEG!!!

Klem sol