25. juni 2006

Camilla og Preben

Disse to heltene er BIs svar på Lillehammer OLs Kristin og Håkon.

Camilla og Preben er to forholdsvis velstående personer som ikke trenger å bekymre seg for verken nedbetaling av studielån eller løpende regninger. Til tross for dette velger de å være studenter på "perleøredobb"-kolonien BI.

Og hvis du lurer på hvor det blir av alle de rosa skjortene og bomullsgenserne som selges i et lite utvalg av fasjonable butikker, de er på BI nesten alle sammen. Ingen andre steder enn her går Preben rundt i hvite dongeribukser, rosa genser og spisse finsko av krokodilleskinn.

Pannebånd er like obligatorisk som rene laken på sykehus. Og mens vi er inne på den metaforen, så kan jeg nevne observasjonen til mitt gode gruppemedlem Anne; hodebandasje! Ikke pannebånd, men hodebandasje. I alle fantastiske farger og former. Og mens vi snakker om farger....

Det var en fotograf på BI som skulle ta noen bilder til neste års katalog eller noe. Og som vi alle vet så har fotografer fancy (unnskyld BI-uttrykket) utstyr for å måle lysforhold og greier. Joda, for å skape litt liv i bakgrunnen så valgte fotografen motivet slik at det var litt ivrige studenter i bakgrunnen. Deriblant en kar med en særdeles fargerik hodebandasje.
Det er ikke lett å holde latteren tilbake når fotografen går bort til han og spør pent om han ikke kan ta av seg innretningen han har på hodet, fordi den slår inn på sensorene til kameraet!

Snakk om lyspunkt i eksamenslesingen!

Og mens vi snakker om eksamenslesing... selv Preben og Camilla gjør en innsats nå om dagen. Det er dønn umulig å finne et sted å sitte på skolen. Med dette sender jeg mine hjertelige hilsener til Niels Torp som har designet de futuristiske romstasjonen BI er. Et dekkende uttrykk for dette storslåtte skolebygget må være: ubrukelig.

Bygget er designet som en penisforlenger til en middelaldrende arkitekt, der bruk og funksjonalitet til å huse ikke mindre enn 8000 studenter er tilsidesatt. Jada, vi er veldig stolte av det. Det ser veldig fancy (unnskyld BI-uttrykket) ut. Nytt og fint å greier. Det begrenser seg vel stort sett der.

Men ellers går alt bra! Oslo lever opp til forventningen som en stor og uoversiktlig by der folk er redde for hverandre og bussjåførene er tidligere sersjanter.

Dagens hot: http://www.bt.no/kultur/tv/article270616.ece
Dagens not: www.7-eleven.no

Ingen kommentarer: