14. juli 2008

En era går mot slutten

Idag tikket min aller siste eksamenskarakter inn. Det ble en B, og jeg kan ikke være annet enn strålende fornøyd med det. Min kompetanse innen innovasjon og administrasjon av små selskaper er dokumentert, om enn på et veldig grunnleggende nivå. Som alle vet, så er virkeligheten forskjellig fra skolebøkene, og hvor gjeldende den kompetansen er i dagliglivet får vise seg. Men mastergraden er snart unnagjort, og disse dagene går med på å ligge på stranda og slikke sol og bade til å skrive masteroppgave, som akkurat nå føles som et evighetsprosjekt. Vi er ferdig med et førsteutkast, men det er langtfra et ekte førsteutkast, så fristen for å være ferdig med det er 11. august. Da har vi ambisjoner om å ha et dokument klart som vi mener kan leveres.

Det er rart med alt som går mot slutten. Det virker som om tiden har gått fort, men når jeg begynner å tenke gjennom alt som har vært gjort, så har to år jaggu tatt to år også! Ingenting har kommet gratis, kanskje bortsett fra svadafaget Corporate Social Responsibility (svada når det gjelder pensum, men faktisk et av de mer håndfaste fagene i løpet av mastergraden når det gjelder læring av ord og uttrykk som faktisk brukes).

Men nå er det back to business, til masteroppgaven som har arbeidstittelen "A value-creation perspective on strategic alliances between small and large firms".

Ingen kommentarer: