5. januar 2008

Noe som kan redde forholdet?

Det er nok ikke alle som bor like trangt som Mariann og meg, men likevel er denne anbefalingen noe som kan passe mange. Når èn vil se TV og en annen vil lese, så er det småslitsomt å høre TV-lyd i bakgrunnen. Og den som bråker må ta hensyn, det er jo regelen alle lærer helt fra barndommen. En løsning på dette problemet er trådløse hodetelefoner. På jobben selger jeg faktisk en del av de, men likevel er det mange som sperrer opp øynene over at et slik produkt finnes. Mange skjønner umiddelbart hvilke bruksområder det kan ha, samt hvor mange utfordringer det kan løse når folk bor tett på hverandre. De på bildet har en lukket konstruksjon og er derfor så lydtett som man kan få dem. De koster litt (1995,-), men er til gjengjeld verdt det for mange. (Du kan prøve de og kjøpe de her).
Og hvordan skal man få "bråkmarkerne" til å bruke den? Sørge for tilstrekkelig kvalitet på lyden og komfort. Ved å koble denne saken til TVen vil man oppleve vesentlig forbedret lydkvalitet, og det blir lettere å følge med på TV-programmene siden man ikke hører noe av det som skjer i omgivelsene. Dessuten: endelig en løsning som unnskylder det å ikke svare dersom noen prøver å kontakte deg midt i den mest spennende delen av filmen. Og som om jeg ikke har gulpet opp nok salgsargumenter, så har jeg enda ett: tenk deg å kunne se nattfilmen som selvfølgelig er en glitrende action med et lydnivå som er tilpasset alt som skjer på skjermen - og det uten å vekke en sjel.

1 kommentar:

Anonym sa...

I know the feeling. I Bergen har me jo to rom då... The main room å dass..... Ikkje liga kjekt å gå der hvis du ska ha litt fred:D:D