4. mai 2008

Sommeren kommer!

I ekte VG-stil så skal jeg i dette blogginnlegget rapportere om været framover. Det er en kjent sak at salget til både VG og Dagbladet aldri er høyere enn når de skriver om sol og sommer og hvor bra været skal bli framover. Det er kanskje et tegn på at nordmenn er hungrige på flere positive nyheter, framfor skandaler, tragedier og ikke minst sladder. Alle kan snakke om været, og spesielt når det er så bra som det er nå. Bare ta en kikk på bildet under som er klippet fra værmeldingstjenesten i Leopard:


I følge handlingsreglen, så betyr dette at det er forbudt å lage middag inne. I og med at vi har Sofienbergparken som nærmeste nabo, så finnes det ingen unnskyldning for å ikke ta med engangsgrillen og la kokkekunstene briljere over et stykke aluminium og glødende kull.

1 kommentar:

Anonym sa...

I tillegg kan jeg gjerne anføre at det å bruke VG og DB som temperaturfølere for verdenssituasjonen gjør at jeg sover trygt og godt hver natt.
Forøvrig er jeg noe overrakset over at du slår deg til ro med en engangsgrill nå som du vet hvordan skikkelige griller skal se ut! Antar at biff ikke er noe tema, da de norske produktene ikke nødvendigvis står i forhold til noen du prøvesmakte for en liten stund tilbake?
Uansett, enjoy!