30. mars 2007

Personlighetstest

Jeg har tatt en personlighetstest hos Adecco.

Testen er kjapp å gjennomføre, og gir deg en antydning på hvordan du er som person i arbeidslivet. Måten den løser dette på er at den sammenligner deg med svarene til andre som har tatt testen, og som befinner seg i samme normgruppe som deg. Uten at jeg egentlig har opplyst noen normgruppe, så ble jeg plassert i internasjonalt salg. Kanskje ikke helt riktig, men ikke skivebom heller. Anyway, dette ble resultatene mine. Gi meg en kommentar på hva du synes, good or bad? (La oss leke Apprentice: Am I fired or am I hired?)

-----------

dette kan du bygge på

Du er en lagspiller. Du liker å jobbe sammen med andre og mener team-arbeid er svært viktig. Derfor tar du også hensyn til andre og støtter og hjelper andre i teamet når du har muligheten til det.

Du ser ting i en overordnet kontekst og gjenkjenner risikofaktorer på et tidlig stadium. Du tar alltid i betrakting konsekvensene av dine egne handlinger.

Det er særdeles viktig for deg at du blir faglig og personlig utfordret gjennom dine arbeidsoppgaver. Du betrakter også jobben din som det stedet hvor du har muligheten til å tilegne deg nye kunnskaper og ferdigheter, og å få være i konstant personlig utvikling.

dette må du være oppmerksom på

Når du forsøker å løse et problem foretrekker du å bruke tradisjonelle strategier og tilnærminger. Du mener som regel at velprøvde tilnærminger er de beste og foretrekker å jobbe i en kontekst hvor det meste er utprøvd og uttestet. I motsetning til en kreativ måte å tenke på, har du en faktaorientert måte å tenke på.

Hvis det stilles krav til deg, lar du dette gå inn på deg, og du er svært personlig og emosjonelt involvert i alt du gjør. Du synes det er vanskelig å skape en sunn balanse mellom jobb og fritid, og blir derfor ofte utslitt etter en arbeidsoppgave.

Du liker ikke å måtte stå i sentrum for oppmerksomheten, og du føler ikke at du trenger å overanstrenge deg med å introdusere deg selv til nye mennesker. Du kan jobbe godt alene og er som oftest reservert når du er i grupper. Du kjenner relativt få mennesker, men til gjengjeld kjenner du disse svært godt og har kjent dem i en lang tid.

normgruppe: Salg (internasjonal)

---------------

1 kommentar:

Anonym sa...

Ansatt på dagen!
Hvordan får man logget seg på der for å ta test da?
Må man være sånn fancy BI-student?