31. mai 2010

Bind studielånsrenten 1. juli!

Tiden er kommet for å binde studielånsrenten! En bedre økonomisk beslutning vil du ikke kunne gjøre for studielånet ditt. Vi er i en unik situasjon hvor renta på kort sikt forventes å stige, mens den på mellomlang sikt er forventet å være på et forholdsvis lavt nivå på grunn av den økonomiske situasjonen i Eurosonen. Dette gjør at vi sannsynligvis kommer til å se en fast rente som er lavere enn den flytende på kort sikt, samtidig som den flytende er forventet å fortsette å stige.

Jeg anslår at vi kommer til å se en fast rente over 3 år på rekordlave 3,15%, mot den flytende renten som er satt til 3,065% fra 1. juli.

Dette er ikke en beslutning som kommer til å endre din økonomiske situasjon betraktelig, i og med at studielån ofte er relativt små (selv et studielån på 300 000 vil bare bety en besparelse på 9000 kroner over tre år dersom den flytende renten i snitt blir 4,2%).

1 kommentar:

Anonym sa...

When onitsuka tiger comes to classy footwear,
Rosetta Stone one of the best ways for 2011 will likely be classic shoes. an incredible classic footwear on the market has got to be the Onitsuka tiger mini.
Belstaff Leather JacketsThis content is made to give a quick presentation of this amazing running shoe. Tiger ShoesWe are going to check out the different features that the shoe has, along with alluring information.