27. mars 2008

Noen bilder fra hytta på fjellet

Hytta på fjellet står endelig ferdig, og jeg fikk tatt noen bilder når jeg var der i påsken. Utvendige bilder får vente til stillasene er tatt ned (fortsatt gjenstår noe arbeid på taket - legge torv blant annet).

Fantastisk utsikt fra panoramavinduer i stuedelen. Masse gode puter i sofaen gjør det perfekt å ligge der å nyte utsikten som består av ubegrenset mengde tomrom, bare møtt av noen digre fjell laaangt avgårde.


Stort kjøkkenbord av eik i spisestua. Tungt nok til at det trengs minst tre personer for å flytte bare bordplata. Vinduene strekker ut mot naturen hvor det ikke finnes noen hytter.


Legg merke til inngangsdøren. Todelt på horisontalen, med kraftige smijernsbeslag. Til og med låsen er laget av smijern, og den låses opp ved hjelp av en 20 cm stor hyttenøkkel. Trappa går opp i andre etasje som har god plass til seks personer, eller åtte om noen vil dele seng. Ovnen brukes både til oppvarming av hele hytta, samt matlaging. God gammeldags vedfyring, men utrolig effektivt!


Blå natur. Det vil si: snøen er hvit, men vinduet er blått. Sånn blir det når man lar en kunstner tegne hytta framfor en arkitekt (bildet er tatt feil vei - vri hodet til venstre)

1 kommentar:

Anonym sa...

SWEEEEEEEEEEEEEEEET