31. juli 2007

VM i baristakunst

LinkVM i baristakunst foregår i disse dager i Japan! Vår norske deltaker har vært i ilden i de innledende runder i dag. Ettersom det er så mange deltakere med i år, så varer de innledende rundene i to dager. Deretter er det finalen som vi selvfølgelig håper Norge også deltar i!
I følge de ansatte på Tim Wendelboe kaffebar (Tim Wendelboe er treneren til Einar Holthe som deltar) så hadde Einar gjort det ganske bra, men ikke sitt beste. Rett bak New Zealand, muligens. Poengene er ikke utdelt enda, så det blir spennende å se! Enn så lenge bør du følge med på:

http://www.worldbaristachampionship.com/

13. juli 2007

All reklame er god reklame

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=150989

Har du hørt om Master Ferries før? Vel, nå har du.

Anyway, vi reiser på ferie idag! Først til Tønsberg, så med Master Ferries til Danmark på søndag. Derfra er ikke planen helt lagt, annet enn at vi skal til Tyskland! Og så er det tilbake til Larvik på lørdag morgen (03.00!), før vi avslutter det hele hos Atle og Kirsti på Tromøya utenfor Arendal. Det blir jilt!

God ferie til oss :D

12. juli 2007

Sikkerhetspersonellet som sluset folk inn på Sensation White:
Han: - Do you have any drugs with you?
Jeg: - No, I don't.
Han (spontant): WHAT?! You don't have any drugs with you? Dude, you are in Amsterdam!!

Han bare tullet med meg, men likevel så illustrer det litt hvordan ting fungerer i Nedeland. Utrolig liberalt, fritt og åpent land hvor mye er lov så lenge man oppfører seg fint. Litt kardemommelov, enkelt å greit. Lurer på om politimester Sebastian håndhevet loven med store pupiller. Det skal jeg jammen sjekke opp neste jeg jeg leser den historien i en billedbok.

Forøvrig står på det hjemmesidene til Sensation at hard drugs er lov, men 5 gram med soft drugs er tillatt. Til å ligge så sentralt i Europa, så er Amsterdam en helt unik by. Det er litt som å komme et annet sted i verden, hvertfall i forhold til den kulturen vi er vant til i Norge. Og hvis du mener du er for gammel til trance-party, eller ikke er så veldig glad i trance/hardtrance, så bør det likevel ikke være noen hindring for å ikke reise til Amsterdam og oppleve noen av de sykt store og kjente klubbene som ligger der. Og hvis du planlegger ekstra godt, så kan det hende at du kan få med deg et av de virkelig store partyene som Trance Energy eller Sensation White/Black (selv om sensation ble solgt ut fortere enn Metallica-konserten i Oslo nylig).

Nå er det bare fullt fokus fram mot Trance Energy i februar/mars neste år. Da blir vi en større gjeng, siden både Mia og Mariann blir med. Og uten å ha spurt, så antar jeg helt automatisk at Øystein og Karoline er med også. Moro!! :-)

9. juli 2007

Sensation White 2007

Videoer fra Sensation White 2007: (bilder kan du se på facebook-profilen min)



4. juli 2007

Sensation white: here I come

Det var egentlig ikke så lenge siden jeg kom på at «Dæven, til fredag reiser jeg jo til Amsterdam!!»

Denne gangen er det ikke Trance Energy, men Sensation White som er målet for turen. Sensation White er et enormt tranceparty med 40 000 besøkende. Slogan for festen er «Be Part Of The Night - Dress in White». Amsterdam Stadion dekoreres i hvitt så hele festen har en utrolig stemning over seg. Uten at jeg har opplevd den selv enda, har både Øystein og Karoline (hva skal jeg si.. den faste partygjengen som drar til Amsterdam hvert år) vært her. Senest i fjor, og de fortalte om en unik opplevelse. Så i motsetning til første gangen jeg var på Trance Energy, er forventningene skyhøye denne gangen. Jeg gleder meg VELDIG!

Bare se dette bildet (trykk på det for stort):

1. juli 2007

Jeg skal på festival

Har skaffet meg to dagspass til Øyafestivalen på lørdagen!! (utsolgt, om du lurer...)
Av en eller annen grunn så har det aldri blitt til at jeg har dratt på noen festivaler, så dette er faktisk min festivaldebut i en alder av 25 år. Jeg må si at jeg gleder meg enormt til å oppleve festivalstemning med artister som Timbuktu, Big Bang, Bjørn Torske, King Midas og Primal Scream.... Noe sier meg at det blir en travel lørdag.

Noen som har festivaltips å komme med til en lite bereist konsertvandrer?