28. mai 2007

Sommerjobb!!

Jeg skal være konsulent i sommer! Straks siste eksamen er over, så setter jeg i gang med sommerjobben. To måneder til ende. Gleder meg veldig, kommer til å bli storveis :-)

26. mai 2007

Mii got Wii

Jeg har fått min første spillkonsoll. Som alt annet her i verden jeg er tregt ute med; spillkonsollen er intet unntak. Først onsdag 23. mai 2007 ble jeg en lykkelig eier av en Nintendo Wii. Egentlig fikk jeg den i bursdagsgave av Mariann, men siden ingen butikker har hatt den inne siden bursdagen min så var det først på onsdag at vi klarte å skaffe en. Foreløpig har jeg bare Wii sports, men tenkte å kjøpe Zelda snart. Spill er så dyrt...

Moro med TV-spill!!! bye-bye eksamen :p

13. mai 2007

Trenger du nye sko?

Jeg kan trygt anbefale www.shoezen.com.
Bestilte sko som ble sendt fra USA den 8. mai. Ti over åtte om morgenen den 10. mai fikk jeg en telefon om at pakken var kommet, og under en time etterpå fikk jeg skoene levert på døren. Ypperlig! Veldig billig også, spesielt med den lave dollarkursen som er nå om dagen. Så vet du hvilken skostørrelse du har i de forskjellige merkene, logg på og kjøp!

12. mai 2007

En distinkt forskjell






De to bildene under illustrer svært godt forskjellen mellom å være student på masternivå en lødagskveld og ellers i uken. Ser du forskjellen?



3. mai 2007

Good things about today

Torsdag 3. mai 2007 byr på mange positive ting:

- Jeg har bursdag (jubileum å greier)
- Er ferdig med en lang oppgave som teller 50% av faget
- Skal ut i sola å spise is fra Dolce Vita (selvfølgelig er det fint vær på bursdagen min!)
- Skal være publikum i senkveld i dag
- Skal spise digg middag på Yaya's med folk fra skolen og Mariann

Negative ting:
-
-
-
(Nope.. ingenting... hoho)

1. mai 2007

Sesongåpning

Årets første Frappè er konsumert. Og i ekte tradisjon lages den ikke hjemme, men kjøpes på Java. Her får man utvilsomt den beste iskaffen som er å oppdrive i Oslo. Heller ingen ulempe at Java ligger et steinkast (bokstavlig talt) unna st.hanshaugen der man finner store åpne gressletter med sol hele dagen.

Var der idag å grillet, før frappèen ble konsumert på veien hjem.

Men nå er det inn i mørket for å skrive videre på oppgaven min. Ligger foreløpig bob-bob an til å bli ferdig til torsdag lunsj, som målet mitt er. Den som skriver får se. Og hvis noen har sett meg på msn, men ikks kjønt hva nicket mitt betyr for noe.. det er en countdown på antall sider jeg har igjen å skrive... "Oppgave: eight down - seven to go!"