21. juni 2007

Kaffebrenneriet

Jeg har faktisk aldri vært innom Kaffebrenneriet før. Oppført som en hellig gral over hele Oslo, erklært som kaffeekspertene av Oslofolket, var det på tide å teste ferdighetene deres.
Etter en lang og fysisk dag på jobben var det på tide med en kald kaffe for å kjøle meg ned litt. En Frappè ble bestilt (den står ikke på menyen, men det pleier ikke å være noen hindring hos kaffebarer som mener noe), men neida.. det fantes ikke. Jeg tok sjansen på det nærmeste de kom. Ære være Kaffebrenneriet for å sette fokus på kaffe av en viss standard, men at det ikke er mulig å få en skikkelig frappè er litt skuffende.
Men for all del, de serverer fine latter!

15. juni 2007

Sommer- ferie/jobb

Veldig få som oppdaterer bloggene sine nå om dagen. Jeg er intet unntak, men for å bevise at jeg lever så legger jeg inn en liten unyttig oppdatering kun for å bevise min eksistens.

Har begynt på sommerjobben min, veldig spennende problemstilling, men også skummelt å sitte med slike ting helt alene. Merker at jeg mangler erfaring (så rart...), men man må jo bare være kreativ og gjøre ting slik man tror de skal gjøres. Om ikke annet, så fører det hvertfall til et eget produkt.

Sommerferie? Blir dårlig med det i sommer, men skal ta en uke i juli. Ellers blir det et par helgeturer. Blant annet til Amsterdam for å være på Sensation White. Verdens største tranceparty hvor alle må kle seg i hvitt rigget opp på Ajax sin hjemmebane utenfor Amsterdam. Blir veldig, veldig moro. Ellers blir jeg å finne i Tønsberg i helga og Haugesund neste helg. Helga etter det..? Tja.. kanskje Hvaler?

Back to work. See ya all!

2. juni 2007

Støtt en.. æh... sak

Shop at wild!
Årets auksjoner er lagt ut på QXL... håper jeg får solgt litt ;-)

http://auksjon.qxl.no/rk_online