1. Baconsnurrede dadler (Kniv synes denne var best, mens Gaffel synes denne var nest best)
1. Hvitløksmarinerte scampi (det var så mye hvitløk at de ble STERKE!)
3. Friterte Jalapenoskuler med ost.
4. Serranoskinke
5. Steinbitspyd
6. Grillspyd med lam (eller noe annet godt noe!)
7. Kjøttboller i salsasaus
8. Stekte grønnsaker med fetaost (sånne kule grønnsaker, ikke sånne kjedelige)
9. Digre stekte potetbåter med peanut-saus
10. Frityrstekte ostekuler
Så det er overflødig å fortelle at dette er det beste vi har smakt noen sinne, det var helt sinnsykt godt! (for å bruke ett av Gaffels uttrykk). All maten var nydelig tilberedt med mye marinering og annet dilldall, og vi brukte ikke mindre enn halvannen time på å spise alt sammen.
Til tross for at vi var så mette og lykkelige at vi kunne ha svevd hjem på en sky av spansk steke-os, så bestilte vi en dessert (på deling) og en kaffe til meg. Kaffen, vel..NEI FOLKENS, NESCAFÈ ER NOE BESTEMØDRE OG ANDRE BURUGLER LAGER HJEMME, IKKE NOE MAN FÅR PÅ EN RESTAURANT! Desserten derimot, Creme Catalana, var av et helt annet kaliber. Nydelig, bortsett fra at sukkerlaget på toppen godt kunne vært varmt.
Servitøren, en voksen mann som tydeligvis sanket mange stamgjester, hadde veldig god tid til mange av gjestene, men hadde på følelsen av at ting gikk veldig fort ved bordet vårt. Han hentet seg imidlertid greit inn igjen, så ønsket om å komme tilbake er stort. Hva med i kveld? Synd man ikke har 900 kroner til overs hver eneste dag... for et liv, for et liv man kunne ha levd!
Så for å hisse på meg diverse aviser og risikere søksmål, så vurderer vi denne restauranten med terningkast, og det står til en pen
Hilsen Kniv (Joakim) og Gaffel (Mariann).
1 kommentar:
Hmm, tror det blir en tur på Escalon med Martin i nærmeste framtid..
Legg inn en kommentar